Mathias Sercu
Mathias werd geboren op 22 december 1970. Hij volgde een acteursopleiding aan het conservatorium van Brussel, waar hij 22 jaar na zijn geboorte afstudeerde aan de afdeling 'toneel'. Mathias ging dan ook spelen bij het NTG (Nederlands Toneel Gent). Hij speelt er nog steeds, alleen is de naam wel veranderd naar het Publiekstheater Gent.

Maar Mathias is niet alleen in de theaterwereld actief, hij speelde ook in verschillende televisieprogramma's zoals Diamant en Team Spirit - de serie, waar eerst een film was van gemaakt. En daarnaast heeft hij al tallozen gastrolletjes gespeeld in Belgische succesrijke producties. Onder andere Flikken, Heterdaad, Niet Voor Publicatie en recenter Sedes en Belli. Ook in de legendarische jeugdseries De kotmadam en Postbus X speelde hij mee. Mathias speelde ook mee in de Ketnet-jongerensitcom W817, en in de serie van Jan Verheyns gelijknamige film Team Spirit waar bijna de hele cast van de film opnieuw zijn eigen rol speelt.

Maar ook op het filmscherm liet Mathias van zich horen. Zijn grote bekendheid bij het publiek dankt hij aan de film Ad Fundum in 1993. Later speelde hij ook nog in Max en Iedereen beroemd van Dominique Deruddere. Laatst maakte hij ook deel uit van de cast van Teamspirit van Jan Verheyen.

Mathias acteert niet alleen in films, hij schrijft ook zelf filmscenarios samen met Christophe van Rompaey. In z'n eerste eigen stuk Rust, die hij zelf regiseert en waar hij zelf ook in speelt. Daarna kwam: Een sneeuwwit vogeltje, en dit jaar (2003) werd in het Publiekstheater zijn derde stuk opgevoerd, zijn monoloog Cicadas.
-Klap terug in-
Reinhilde Van Driel
Rheinilde werd in 1966 geboren en is moeder van Louis (1996). Ze heeft haar toneelopleiding gevolgd bij Studio Herman Teirlinck in Antwerpen.

Daarna begon haar carrière waarvan toneel het grootste aspect is. Ze speelde bij verschillende gezelschappen zoals Het Gevold en het Speeltheater. Rheinilde trok zelf de grens over naar Nederland en speelde daar bij Artemis en Ons theaterproducties Tilburg.

Maar ook naast zelf toneel spelen maakt Rheinilde tijd om zelf les te geven. Ze gaf een tijdje monologen voor kinderen: Lorelei, gebasseerd op het sprookje De kleine zeemeermin.
Ze speelt ook bij het collectief DNA , het niet-gesubsidieerde gezelschapje van haar echtgenoot, Dirk De Keyzer.

Merel verkiest de toneelplanken boven het, al dan niet witte, scherm. Op televisie kwam Rheinilde heel wat minder in actie. Naast Buiten de Zone speelde ze enkel een gastrol in Niet voor Publikatie en een rol in Ons geluk.
-Klap terug in-
Danny Timmermans
Danny Timmermans is geboren op 15 september 1968 in Deurne.
Hij heeft geen toneelopleiding als hoofdvak gehad. In plaats daarvan volgde hij in zijn humaniora een koksopleiding (net als Robin).
Danny Timmermans is samen met Bart de Pauw en Ief Stuyvaert de grondleggers van Buiten de Zone.

Ondanks dat hij geen echte opleiding had genoten, speelde Danny meer dan verdienstelijk zijn rollen in de Mechelse amateurkring voor Taal en Kunst. Later stapte hij in de Mechelse toneelgroep De Komeet. Hij speelde ook in de producties Popcorn, Peter Pan en Naaldhakken gespeeld. Deze laatste film is geregisseerd door Buiten de Zone-regisseur Pietje Horsten. Een van zijn meest recente stukken is Beestig. Naast deze stukken was Danny ook te zien in bv. Motel en (VR)eten.

Ook maakte hij zijn debuut als acteur in het Mechels Stadspoppentheater De Maan in de productie De Kat die zes keer at.

Op het gebied van televisie ontbreekt het Danny ook niet aan ervaring. Hij speelde mee in Meester, hij begint weer! (waar Bart de Pauw ook in heeft meegespeeld en aan mee heeft gewerkt) en in Kulderzipken. Naast deze twee series heeft hij ook meegewerkt aan producties zoals Carlos en C° en het verborgen camera programma Zomerkuren(VRT) en aan KTV (FilmNet).
Recentelijker was Danny Timmermans te zien in Digikids, een Internet-magazine voor de jeugd. Op Ketnet is hij ook te zien in de oude en nieuwe reeks afleveringen van de jeugdsoap W817, een jongerenserie over het leven van een vijftal studenten. Deze serie is ook al geregisseerd door Pietje Horsten. Danny speelt ook in het VT4 jeugdprogramma:Stapel. Danny spreekt de stem van de pop Frog in.
-Klap terug in-
Bart De Pauw
Bart de Pauw is geboren op 28 mei in Zelzate. Na zijn humaniora studeerde hij 1 jaar filisofie aan de RUG waarvoor hij zakte.

Vanaf dan ging hij zich (met succes) bezig houden met de televisie- en filmbisness.

Bart begon zijn carriere in de serie Meester, hij begint weer!. Na een tijdje begon Bart ook scenarios voor de serie te schrijven. Bart voelde zich duidelijk goed op verschillende vlakken, en wil niet enkel acteren maar ook scenarios bedenken. Hij werkte dan ook mee aan verschillende programma's zoals Dag Coco en Videodinges en Gisteren Gekeken.

Dan kwam het idee om het programma 'Buiten de Zone te maken. Bart is samen Ief Stuyvaert en Danny Timmermans 1 van de bedenkers van Buiten de Zone. Bart hielp meeschrijven aan het eerste seizoen en voor het tweede was hij helemaal verantwoordelijk. Na Buiten de Zone begon Bart samen met Tom Lenaerts Schalkse Ruiters. Bart werkt ook bij de productiemaatschappij Woestijnvis, maker van programma's zoals Alles kan beter,

Man bijt hond en De Commissie-Wyndaele. Voor Woestijnvis bedachten Bart, Tom, en Michiel De Vliegher de programma's De Mol en Mannen op de rand van een zenuwinzinking. Bart was dan ook nog een seizoen De Quizmaster in het gelijknamige programma dat Bart de Pauw zelf had bedacht.

Ook op het grote witte doek was Bart al te zien. Zoals in de kortfilm Jingle Bells waar Mathias Sercu een kleine bijrol heeft. Zijn laatste grote film waar hij in speelde was Alles moet weg, een verfilming van een boek van Tom Lanoye. Ook in Oesje had Bart een rol. Recentelijk was Bart te zien in de bioscoopfilm Team Play waar hij het scenario voor tekende. Ook in deze film speelt Mathias Sercu mee. Bart schreef ook mee aan de film Teamspirit waar Mathias ook in speelt.
-Klap terug in-
Elise Bundervoet
Elise Bundervoet is even oud als Mathias Sercu, ze zijn beiden geboren in 1970. Ze volgde haar humaniora op het conservatorium in Gent. Elise is ondertussen getrouwd en is mama van Ine.

Na haar opleiding speelde Elise regelmatig toneel. Ze speelde bij NTG en het collectief DNA, het gezelschap van Merel van Outrive haar man.
Ze speelde o.a. mee in het stuk La Strada. Filip Van Luchene maakte voor het N.T.G. een theater-bewerking van het originele filmscenario.
De film die Frederico Fellini in 1954 draaide. Daar speelt ze een simpel meisje die op een dag wordt verkocht voor 10.000 frank.. Momenteel speelt ze, samen met Mathias Sercu, bij het Nederlands Toneel Gent.
De naam van het NTG is ondertussen wel al veranderd naar de naam Publiekstheater Gent.

Net als Merel is Elise Bundervoet niet echt heel actief op het vlak van televisie en film. Ze heeft enkel een gastrol gespeeld in Niet voor publikatie, ze speelde ook samen met andere hoofdrolspelers uit Buiten de Zone mee in Anke. Voorts speelde ze nog een gastrolletje in Recht op Antwoord.
-Klap terug in-
Buiten de Zone - Cast